Cliëntvertegenwoordiging

Deze cliëntvertegenwoordiging behartigt, komt op voor en houdt zich bezig met alle zaken die voor alle cliënten van Saldoplus van belang zijn. Deze vertegenwoordiging kan gevraagd en ongevraagd adviezen uitbrengen aan de directie van Saldoplus. Bijvoorbeeld over beleidszaken, op het aanbod van Saldoplus en waakt mede over de kwaliteit zoals de klachtenregeling voor cliënten, jaarverslag, de jaarplannen enz. In deze vertegenwoordiging van Saldoplus zitten natuurlijk cliënten. Maar ook familieleden en vertegenwoordigers, mensen die in staat zijn zich in te leven in uw belangen, kunnen lid worden. De grootte van de van de vertegenwoordiging varieert van 3-5 leden. Op 15 april is er een eerste bijeenkomst geweest van de cliëntvertegenwoordiging Saldoplus. Daarmee is de officiële cliëntvertegenwoordiging een feit.

Leden zijn:

Mevr. Shanny Curiel, secretaris
Dhr. Chris de Kort
Mevr. Kim van Zanten
Vacature: voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer E. Derks (directeur SaldoPlus)

De cliëntvertegenwoordiging wordt secretarieel ondersteund door mevrouw Sylvia Neve. Mocht u vragen, opmerkingen en/of suggesties hebben kunt u deze mailen naar
clientenraad@saldoplus.nl
Mocht u interesse hebben om de cliëntvertegenwoordiging te komen versterken neem dan contact met Saldoplus (dit kan zowel telefonisch als per mail). Niet voor klachten De cliëntvertegenwoordiging bemoeit zich niet met een klacht over het werk van een individuele medewerker. Daarvoor is de klachtenregeling.

InloggenGegevens vergeten?

Primaire aanmeldgroep